СподелиБизнесменът Васил Божков обяви създаването на нов политически проект – 

...
СподелиБизнесменът Васил Божков обяви създаването на нов политически проект – 
Коментари Харесай

Божков учреди нова партия, начело ѝ застава философ и сътрудник на бивш депутат от ПП

Сподели
Бизнесменът Васил Божков разгласи основаването на нов политически план –  национално придвижване „ Център “. Формацията бе показана в София от хазартния необут, който сега е под домакински арест.

Председател на управителния съвет на групировката застава философът Дарин Дросев. Към сегашния миг той е основен помощник в катедра „ Логика, нравственос и хармония “ на Философския факултет към Софийския университет.

„ Дневник “ напомня, че той е бил нещатен помощник на някогашния народен представител от Политическа партия и сегашен подуправител на Българска народна банка Андрей Гюров.

Тридесет и пет години една „ мафия “, наричаща себе си „ политици “, ни лъже. Няма обучение, бизнес, опазване на здравето, сподели на събитието на учредяването на групировката Васил Божков.

По думите му 2024 година е съдбоносна, светът се трансформира, няма еднополюсен модел.



Формацията си слага за цел да „ избави България и народа ни от заличаване “, се показва в целите ѝ, написа Българска телеграфна агенция. Политическото придвижване желае да сплоти към себе си еднообразно мислещи персони, организации и партии, а задачата е гражданско общество, което „ да има свободата да дава отговор за своята орис “.

Подобряване на виталния стандарт на хората е един от националните цели на групировката, както и отбраната на националния интерес.

От „ Център “ се афишират за правдивост и тъждество, господство на правото, либералност, културна еднаквост, бистрота, отчетности и за преместване на сполучливи практики от други страни у нас, съобразявайки националния интерес.

Тези цели могат да бъдат реализирани с интензивно гражданско присъединяване, качествена политика, експертност, нововъведения, обучение и осведоменост, показват от групировката.

Дамян Качуслки е ръководител на изпълнителния съвет. Членове на УС са реставраторът Емилия Божинова, Румен Стоянов – изп. шеф на сдружението на кметове на кметства, Мануела Димитрова – правист и други.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР